Kuntoluokitukset

Uusi

Tuote on joko täysin uusi, tai "uutta vanhaa varastoa". Kukaan ei ole aikaisemmin omistanut tuotetta. Tuotteen paketti voi olla avattu kuvausta varten, ja samalla tuote on mahdollisesti testattu ja todettu toimivaksi.

Erinomainen

Tuote on erinomaisessa kunnossa oleva käytetty, joka on testattu täysin toimivaksi. Tuotteessa voi olla pieniä käytön jälkiä ja tuotteen varastoinnista johtuvaa kulumaa. Peleissä tämä voi tarkoittaa esim. jälkiä mahdollisen laatikon avaamisesta, pieniä naarmuja pelimodulin paikalleen laittamisesta ja poisottamisesta. Pelimodulissa tarra on täysin ehjä, eikä modulissa ole hintalapun tms. jäämiä.

Hyvä

Tuote on hyväkuntoinen käytetty, jossa normaaliin käyttöön liittyvää iän mukaista kulumaa, värjäytymää tai pieniä naarmuja. Tuotetta ei ole tahallisesti naarmutettu, tai siinä ei ole pudotuksesta seuraavia halkeamia tms. Hyväkuntoisessa pelimodulissa voi tarra olla hieman kulunut, tuote voi olla hieman värjäytynyt ja modulissa saattaa olla esim. takapuolella hintalapputarran jäänteitä. Hyväkuntoisessa pelikonsolissa kaikki napit, ohjaimet, säätimet sekä ruutu toimii normaalisti. Yritän pitää tämän myytävien tuotteiden normaalitasona.

Melko hyvä

Tuote on ollut hieman raskaammassa käytössä. Tuotteessa voi olla esim. selvästi näkyviä naarmuja, kolhuja tai pieniä halkeamia. Tuote voi olla ikäänsä nähden normaalia enemmän värjäytynyt (esim. harmaan Gameboyn muovi alkaa iän myötä kellertämään). Tuote toimii edelleen täydellisesti – konsolissa kaikki ohjaimet, napit, säätimet ja ruutu toimii, mutta ulkonäössä on yleensä jotain tavallisesta poikkeavaa.

Pikkuvikainen

Jokin osa tuotteessa ei toimi täydellisesti, tai tuotteesta puuttuu joitain siihen kuuluvia osia. Gameboyn konsolissa tämä voi tarkoittaa esim. osittain toimimatonta näyttöä tai puuttuvaa patterikantta, Game & Watch-peleissä pientä vuotoa LCD-näytössä tai puuttuvaa tukijalkaa. Pelimodulissa saattaa puuttua tarra kokonaan, tai esim. pelin ääni särisee. Vika on kuvattu tässä tapauksessa aina tuotteen kuvauksessa.

Varaosa

Tuote ei kaikilta osin toimi, eikä sitä voi käyttää sellaisenaan. Tuotetta voi käyttää toisen vastaavan tuotteen varaosana. Varaosaluokitukseen johtaneet viat on kuvattu tuotteen kuvauksessa.